Markės
Dovanojame autorėmelius, marškinėlius ir rankšluosčiusRašykite atsiliepimus, patarkite ieškantiems automobilio, o mes jums dovanosime dovanas! Plačiau

Atsiliepimai

Atgal į atsiliepimų sąrašą Atgal į atsiliepimų sąrašą
Daugiau apie automobilį Honda Jazz
2001 - 2008
Vidutinis automobilio įvertinimas
Patalpino: Andrius | 2023-06-02
Honda jazz 2005
Mano vertinimas: Mano vertinimas Rekomenduoju:
Patikimumas Mano vertinimas automobilio patikimumui
Variklis Mano vertinimas automobilio varikliui
Interjero kokybė Mano vertinimas automobilio kokybei
Komfortas Mano vertinimas automobilio komfortui
Valdymas Mano vertinimas automobilio valdymui
Ekonomiškas, erdvus, talpus ir manevringas
  • Dinamiškas
  • Ekonomiškas
  • Gera pakaba
  • Komfortiškas
  • Gerai valdomas
  • Erdvus salonas
  • Talpi bagažinė
  • Nebrangus nusipirkti
  • Manevringas
Trūksta galios užmiestyje, kietoka pakaba, nesandarus kėbulas.
  • Silpnas variklis
  • Prastas matomumas iš vidaus
Variklio darbinis tūris, l: 1,3
Kuro tipas: Benzinas
Degalų sąnaudos mieste, l/100km: 8,0
Degalų sąnaudos užmiestyje, l/100km: 5,0
Vidutinės degalų sąnaudos, l/100km: 6,5
Bendras automobilio aprašas
Trumpa apžvalga apie džiazuką eksplotuojant du metus. Pravažiuota ne tiek ir daug apie 20 tūkst km. Na tiesa pasakius nežinau ar rekomenduočiau, pirkau važinėta daug metų Lietuvoje, todėl kėbulas jau pavargęs, nusipirkus teko valyti drenažus nes skendo grindys, atsarginio rato vietoje taip pat kaupėsi "prūdas" leido vandenį pro bagažinės kampų suvirinimo siūles, vėliau teko remontuoti rankinį stabdį, keisti trosą, suportus galinius ir kreipiančiūjų komplektą. Šį pavasarį pildžiau kondicionierių. Dažnai durniuoja centrinis užraktas, tad raktelių ant sėdynės salone ar dar kur vidui nepalikinėti nes užsirakins, kai užplauks. Važiuoklė ir variklis lyg ir tvarkoj viskas, pašilus truputį pulsuoja, manau reikės pasikeisti žvakes. Pasikeisti H4 lemputę ir gabaritus kosmosas, prieiti įmanoma neardžius faros tik nusiėmu priekinio rato apsaugas po arkomis, tad ne pati maloniausia procedūra viską aprgaibom daryti užkišus ranką. Kuro sąnaudos nedidelės. Iš pliusų galima paminėti manevringumą, labai patogu parkuotis ten kur mažai vietos, pasisukimas fantastiškas. Neinformatyvus galas ir priekis, sunku nuspėti kiek dar galima artėti. Važinėjimas mieste smagus, automobilis guvus, greitai įsivažiuoja, galios trūkumas jaučiasi trasoje užmiestyje, ties 110kmh visa ekonomija baigiasi. Labai didelis privalumas sėdynių galinių sulankstymo galimybės, vietos gale bagažinėje užvertus sėdynes atsiranda neišpasakytai daug, susikrausi viską ko tik reikės, net ir didesnių gabaritų daiktus. Sėdynės patogios sėdėsena kaip minivane, valdymas patogus, viskas po ranka daug vietos viskam susidėti. Visas blogybes būtent tai ir atperka. Jeigu vis tik ruošiatės pirkti honda jazz, pirkite ne senesnius kaip 2005 metų, atidžiai tikrinkite ar nesupuvus, ar nesirenka vanduo salone po kilimėliais ir atsarginio rato vietoje. Patarimas nepirkti važinėtos Lietuvoje, nes geru kėbulu rasti praktiškai neįmanoma.
Eksploatacijos kaštai, nuvertėjimas
Remontuotas rankinis stabdis, keistas trosas, keisti suportai, kreipiančiųjų komplektas, valyti priekinio stiklo vandens nubėgimo drenažai, sandarinti bagažines kampai, virintas duslintuvas.
Patarimai perkančiajam
Kaip ir minėjau pasižiūrėt ar nesurudijusi labai, ar nesirenka vanduo po kilimėliais ir bagažinėje atsarginio rato vietoje.
Įvertink šį atsiliepimą (viso 0)

BENDRAUKIME

NR.1 ATSILIEPIMŲ SVETAINĖ LIETUVOJE

104 000 lankytojų per mėnesį

Autoasas.lt įkurtas 2007 metais kaip atsiliepimų apie automobilius svetainė. Šiandien mes esame nemokamų skelbimų ir populiariausia atsiliepimų svetainė Lietuvoje turinti 5000 skelbimų, virš 8300 atsiliepimų apie automobilius bei beveik 2000 automobilių apžvalgų su techniniais duomenimis, aprašymais, foto, video ir kita informacija. Tikimės būti Jums naudingi ir linkime gero naršymo.
© Autoasas.lt 2007-2024

Turite klausimų? Skambinkite arba rašykite: +370 648 62992 | info@autoasas.lt

Avarinis.lt Automobile-data.com Carmaniac.co.uk Goldforsoul.com CVkodas.lt