Markės


Straipsniai

Atgal į straipsnių sąrašą Atgal į straipsnių sąrašą
2010-12-27
2011-ųjų „Mercedes-Benz“ C klasė – liko vos kelios valandos iki paviešinimo!

2011-ųjų „Mercedes-Benz“ C klasė – liko vos kelios valandos iki paviešinimo!
Po daugybės slapčia padarytų fotografijų šįvakar pasirodė pirmosios neoficialios atnaujintos 204-osios serijos C-klasės foto, kurios oficialiomis taps gruodžio 23-iąją, bei šiek tiek dar keletą valandų būsiančios neoficialios informacijos. Atrodo visai nesenai rašėme apie šio modelio debiutą ir štai jis jau pasiekė gamybos pusamžį. Ką gi, žanro taisyklės reikalauja pasikeitimų ir jų tikrai yra. Lyginant su "priešfeisliftine" 204-ąją serija, 2011 metų modelis turės atnaujintą priekinę dalį su CL-klasės coupe primenančiais priekiniais žibintais, pakeistą priekinį bamperį su modifikuotomis oro paėmimo angomis bei dviejų tipų radiatoriaus groteles - klasikines šiek tiek aštresnių formų Elegance versijoje bei agresyvesnes su didele Mercedes žvaigžde Avantgarde bei AMG. Galinėje dalyje pasikeitimų mažiau, tačiau pro akis nepraslys išsiskiriantys LED technologijos galiniai žibintai.

Atnaujintos C-klasės interjere būtinai pastebėsite atnaujintą vairą (tiek keturių, tiek trijų stipinų versijas), naujojo CLS stilių atkartojantį prietaisų skydelį ir stacionariai įtvirtintą informacinės-pramogų sistemos monitorių (anksčiau jis buvo pakylantis virš centrinės konsolės).
Automoblyje bus įdiegta ne mažiau kaip dešimt progresyvių saugos ir pagalbos vairuojant sistemų, moderni COMAND informacine-pramogų sistema su galimybe prisijungti prie interneto bei kiti šiuolaikinio Mercedes-Benz atributai.
Spauskite ir sužinokite daugiau apie Mercedes-Benz C klasė
VIDEO
Įdomiausi automobiliai

Ar elektromobilis pigiau nei benzininis?

Toliausiai nuvažiuojantys

Dujų atsiperkamumo skaičiavimas

Elektromobilių stotelių žemėlapis

Taršos mokesčio lentelė

Greičio matuoklių žemėlapis

BENDRAUKIME

NR.1 ATSILIEPIMŲ SVETAINĖ LIETUVOJE

104 000 lankytojų per mėnesį

Autoasas.lt įkurtas 2007 metais kaip atsiliepimų apie automobilius svetainė. Šiandien mes esame nemokamų skelbimų ir populiariausia atsiliepimų svetainė Lietuvoje turinti 5000 skelbimų, virš 8300 atsiliepimų apie automobilius bei beveik 2000 automobilių apžvalgų su techniniais duomenimis, aprašymais, foto, video ir kita informacija. Tikimės būti Jums naudingi ir linkime gero naršymo.
© Autoasas.lt 2007-2024

Turite klausimų? Skambinkite arba rašykite: +370 648 62992 | info@autoasas.lt

Avarinis.lt Automobile-data.com Carmaniac.co.uk Goldforsoul.com CVkodas.lt