Markės
1310 iš 1911
Nissan X-Trail, (T30) 2001 - 2007
513Įvertinimas:Vidutinis automobilio įvertinimas3.93% geresnis nei vidutinis konkurentų įvertinimas (3.7)Viso įvertinimų: 13
11% geresnis nei vidutinis konkurentų įvertinimas (3.9)5% blogesnis nei vidutinis konkurentų įvertinimas (4.1)1% blogesnis nei vidutinis konkurentų įvertinimas (3.7)0% blogesnis nei vidutinis konkurentų įvertinimas (3.4)5% blogesnis nei vidutinis konkurentų įvertinimas (4.3)
Ar rekomenduojuTaip 92% Ne 8%
Nerijus Paketūras Autoasas.lt apžvalga
Nissan X-Trail yra pirmasis Nissan krosoveris. Automobilis naudoja Nissan FF-S platformą ir pasirodė tuo metu kai nemažai konkurentų jau turėjo savuosius krosoverius - Ford Escape, Mazda Tribute, Hyundai Santa Fe ir Pontiac Aztek. Įvairiose rinkose yra gaminami įvairūs Nissan visureigiai, atitinkamai X-Trail yra pozicionuojamas žemiau Xterra, Nissan Pathfinder ar Nissan Murano, tačiau aukščiau Qashqai modelio. Šiaurės Amerikoje X-Trail modelį pakeitė Nissan Rogue, kuris naudoja tokią pačią platformą kaip ir X-Trail. Nissan Rogue modelis yra labai panašaus dizaino kaip ir Europoje parduodami populiarūs Nissan Qashqai. X-Trail visureigis tapo labai populiaru daugelyje šalių dėl praktiško dydžio, komfortiško, užtikrinto elgesio kelyje, neblogų pravažumo savybių ir žemos kainos.
SKAITYTI DAUGIAU SUSKLEISTI
Patalpino: nissan | 2012-11-05
Nissan X-Trail 2.2 di 84kW '02
Mano vertinimas: Mano vertinimas Rekomenduoju:
Patikimumas Mano vertinimas automobilio patikimumui
Variklis Mano vertinimas automobilio varikliui
Interjero kokybė Mano vertinimas automobilio kokybei
Komfortas Mano vertinimas automobilio komfortui
Valdymas Mano vertinimas automobilio valdymui
Labai praktiskas, tuo paciu ir isvaizdus, labai pigi eksplotacija, paprasta konstrukcija, is visu plentiniu to meto visureigiu gali tempti didziausia svori, ganetinai pravazus (kaip plentinis viseigis), idealus pagalbininkas ukyje.
Galine apatine galis (sleknsciai gale ir galinis tiltas) ir galiniai stabdziu supartai megsta parudyti (labai nedaug), minimaliai pabarskancios plasmases salone.
Bendras automobilio aprašas
Sakyciau tai yra vienas idealiausiu kainos ir kokybes santykis - automobilis labi praktiskas, tuo paciu ir pigiai eksplotuojamas, o reikalui esant negeda ir nuvaziuoti i gimines susitikima. Greiciu dezes, galinis reduktorius, perdavejas - neturi jokiu ydu, svarbu kad butu geri tepalai ir viskas (esu girdejes pavieniu atveju apie reduktoriaus gedimus, bet jie budavo kai zmones si plentini visureigi pervertindavo bekeleje), jei jau apie pravazuma - tikrai pravazus, bet iklimpus - variklis buna persilpnas kad spaudziant akseleratoriu isvaziuotum, pasijunta ir sankabos "kvapas" ir variklio dusimas. Stabdziai - nieko imantraus, gale rankinio atskiros kaladeles, viskas labai paprasta, bet galiniai supartai megsta parudyti, t.y. uzrudyti galeines pagrindinio stabdzio kaladeles, ko pasekoje jos (sudega), pakaba - laba paprasta (priekis - 2 sarnyrai, 2 vairo traukes, dvi stabilizatoriu gumos, 4 salenblokai, galas - 2 stabilizatoriu gumos ir tilto gumos), 4x4 konstrukcija - patikima, galimybe kad butu 2 FWD, AUTO rezimas (praslydus priekiui jungiasi galas) ir pastovus 4WD, kuris naudojamas tik bekeleje ir tik kai jo reikia, o ne vaizuojant lygiu keliu, elektra - viskas patikima, nes nera nieko prikista labai daug ir viskas paprasta,kebulas - priekiniai sparnai plastikiniai, gale apie tilta ir galinius slekscius megsta detis korozija nezymiai, plius galinis dangtis po valstybiniu numeriu ir is vidines puses apacioje megsta parudyti. Kuro sanaudos - mieste 8-9l - visai normalu, uzmiestis 7l. interjeras - velgi viskas paprasta, plastikas eilinis, pasitaiko retsykiais odiniu elektra valdomu salonu.
Variklis
Varikliai - Renault 2.2 motorai (bet ne tie patys kurie ejo i Renault Velsatis ar panasius, zodziu ne tie kurie buvo prastos kokybes, kurie turejo dirza ir grandine variklyje), tie kurie ejo i nissan x-trail, primera, buvo tik su grandine ir dviem dirzeliais generatoriui ir kondicionieriui, del pastaruju neapsigaukite - nei vienas dirzelis kuris kainuoja 20 ar 30lt NETINKA, nors ilgiai ir formos ant akies atrodys tinkamos - deja taip nera, isbandziau gal 2 ar 3 gamintojus - cypimas budavo nezmoniskas, uzdejus is nissan centro originalius po 120lt - bedos baigesi (beje rimtas meistras ta pati pasakys, kas liecia variklio patikimuma - pasitaiko nesandariu interkuliariu - remontas labai paprastas ir pigus, buna oro srauto matuokles gedimu - jinai originali labai nepigi, bet daznai padeda pravalymas senosios matuokels sirdeles, siaip varikliai tikrai patikimi, ganetinai dinamiski (atsizvelgiant i automobilio mase ir esamus kW motore), pasitaiko labai nezymus tepalo nesandarumo pozymiai (konkreciai tai per karteri ir per variklio grandines tarpine).
Eksploatacijos kaštai, nuvertėjimas
Eksplotavimo kastai minimalus atsizvelgiant i kitas siuolaikines masinas, nuvertejimas labai nedidelis.
Patarimai perkančiajam
Pirkdami tikrinkite kompiuteriu butinai, atkreipkite demesi i purkstukus, oro srauto matuokle, EGR voztuvo darba, kas be ko kaip ir daugeliui dzipu labai atkreipkite demesi i sankaba ir ar niekur neapsitepalave (variklis, deze, perdavejas, reduktorius), nes apsitepalavimas tai pirmas ispejimas kad rida ~300k km ir daugiau.
Įvertink šį atsiliepimą (viso 106)
Nissan modelių gama
Klasė 1990 - ieji2000 - ieji2010 - ieji2020 - ieji
34567890123456789012345678901234
  Mini   Pixo  
  Maži MicraMicraMicraMicra 
   NoteNote
  Kompaktiniai SunnyAlmeraAlmeraTiidaPulsar  
  SentraSentraSentra
  LeafLeaf
  Vidutiniai PrimeraPrimeraPrimera   
  AltimaAltimaAltimaAltima
  Dideli  MaximaMaximaMaximaMaxima 
  Kupė 200 SX200 SX   
100 NX    
  Mini krosoveriai   JukeJuke
  Krosoveriai   X-TrailX-TrailX-TrailX-Trail
  QashqaiQashqaiQashqai
    Ariya
  Visureigiai Terrano   
 PathfinderPathfinderPathfinderPathfinder
  MuranoMuranoMurano
  Dideli visureigiai  PatrolPatrol
  Pikapai   NavaraNavara
  Mini vienatūriai  Almera Tino   
  CubeCube  
  Note  
  Vienatūriai   QuestQuest  
  Sportiniai SkylineSkyline GT-R
300 ZX  350Z370Z 
    Z
  Daugiatiksliai     Townstar
  Komerciniai   NV200
  34567890123456789012345678901234
1990 - ieji2000 - ieji2010 - ieji2020 - ieji

VIDEO

Ar elektromobilis pigiau nei benzininis?

Toliausiai nuvažiuojantys

Dujų atsiperkamumo skaičiavimas

Elektromobilių stotelių žemėlapis

Taršos mokesčio lentelė

Greičio matuoklių žemėlapis

BENDRAUKIME

NR.1 ATSILIEPIMŲ SVETAINĖ LIETUVOJE

104 000 lankytojų per mėnesį

Autoasas.lt įkurtas 2007 metais kaip atsiliepimų apie automobilius svetainė. Šiandien mes esame nemokamų skelbimų ir populiariausia atsiliepimų svetainė Lietuvoje turinti 5000 skelbimų, virš 8300 atsiliepimų apie automobilius bei beveik 2000 automobilių apžvalgų su techniniais duomenimis, aprašymais, foto, video ir kita informacija. Tikimės būti Jums naudingi ir linkime gero naršymo.
© Autoasas.lt 2007-2024

Turite klausimų? Skambinkite arba rašykite: +370 648 62992 | info@autoasas.lt

Avarinis.lt Automobile-data.com Carmaniac.co.uk Goldforsoul.com CVkodas.lt